HírlevélHTML formátum?

Wabco diagnosztika

Fékbetétek
A gépjárművek talán egyik legfontosabb biztonsági és egyik legsűrűbben cserélt eleme a fékbetét, hiszen az autóval nem elég elindulni, legalább ennyire fontos, hogy azzal időben meg is tudjunk állni. Ha a fékbetétek vastagsága a minimális 3 mm alá csökken, az optimális fékhatás már nem biztosított. Az ebből adódó drága javítással járó károk (pl. féktárcsasérülések) elkerülése érdekében szükségessé válik a fékbetétek cseréje.
egy fontos tanács: legkésőbb minden harmadik fékbetét csere alkalmával cseréljék ki a féktárcsákat is, ha azok már kellőképpen elkoptak, netán egyenetlenül, hiába cseréltük ki a fékbetétet, az sokkal hamarabb fog elkopni, hiszen a féktárcsa "megeszi".

A számítógépes fékmérés során, pontos képet kaphat a fékek állapotáról amit a szervizünkben elvégeztethet!


Féktárcsa
Minden autótípusnál meghatározzák a gyártók a minimális féktárcsa vastagságot, fékdob átmérőt. Egy első féktárcsa optimális élettartama általában 70-100.000 kilométer, a fékbetétét  30-50.000 kilométer. A hátsó féktárcsa élet-tartama típustól függően 60-160.000 kilométer, a fékbetété 30-80.000 kilométer.


Gumiköpeny
E témakörre szakosodott munkatársaink megfelelő ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkeznek ahhoz, hogy Önnek maximális biztonságot garantáljanak.
Kérje ezirányú tájékoztatásunkat! A vezető abroncsgyártók teljes szortimentjén túl a kerékhez kapcsolódó valamennyi szervizszolgáltatással is állunk rendelkezésére: szakszerű szerelés, elektronikus centrírozás ill. elektronikus tengely- és keréknyomfelmérés, valamint nyári és téli abroncsok ill. komplett kerekek tárolása.

 

Vállaljuk Wabco rendszerű pótkocsik ABS D és E generációs EBS fékrendszerek,ECAS légrugózási rendszerek diagnosztizálását, hibák kiolvasását és törlését a szükséges beállítások elvégzését.
A javításhoz szükséges alkatrészek beszerzését és cseréjét.
A folyamatos színvonalas munka elvégzéséhez szükséges új Wabco által szervezett tanfolyamok elvégzésével biztosítjuk ügyfeleinknek a legújabb rendszerekhez is a pontos diagnosztizálást.

 
Pályázatok Pályázatok